Boštjan Kralj
Višji svetovalec

Boštjan Kralj je od leta 1993 naprej kot svetovalec sodeloval pri številnih transakcijah in bil izvršni in neizvršni član uprav družb, tako v Sloveniji kot tudi v CEE regiji, vse od Poljske do Albanije. V obdobju od aprila 2007 do oktobra 2010 je bil direktor Službe za razvoj poslovanja v Telekomu Slovenije d.d., kjer je bil zadolžen za M&A transakcije, iskanje razvojnih priložnosti na CEE trgih, podporo pri poprevzemnih dejavnostih in član uprav hčerinskih družb.

Boštjan ima več kot 20 let izkušenj s svetovanjem v poslovnih financah.Svojo delovno pot je začel kot upravljavec skladov pri Aktiva Group, kjer je ostal skoraj 10 let, do leta 2003. Od leta 2004 naprej je sodeloval pri razvojnih projektih Telekoma Slovenije. Svetoval je mnogim slovenskim in tujim družbam iz sektorjev telekomunikacij, informacijske tehnologije in financ.

Boštjan ima končan MBA na Univerzi Clemson, Južna Karolina.

     
 

Tina Marolt
Finančni svetovalec

Tina Marolt si je na svoji profesionalni poti pridobila strokovna znanja in izkušnje s področja finančne analitike, vodenja, financ in organizacije poslovanja. Sodelovala je pri aktivnem upravljanju številnih družb, tako v Sloveniji kot tudi v CEE regiji. Njene aktivnosti so vključevale vodenje računovodske, finančne in kadrovske službe, organizacijo poslovanja s povezanimi družbami doma in v tujini, spremljanje poslovanja, finančno poročanje in kontroling projektov v Sloveniji in v tujini. Od sredine leta 2004 naprej aktivno sodeluje pri svetovalnih projektih družbe Kompas Kapital v Sloveniji in v tujini.

Tina je diplomirala na Fakulteti za organizacijske vede in ima več kot 15 let delovnih izkušenj v poslovnih financah in z vodenjem na področju financ in računovodstva. Svojo delovno pot je začela sredi 90-tih let pri zasebni finančni družbi, kjer je bila zadolžena za vodenje računovodstva in financ investicijskih skladov. Leta 2000 je postala finančna direktorica večje IT družbe. V obdobju med letoma 2007 in 2014 je bila direktorica družbe Kompas Kapital. 

     
 

Tomaž Cirman
Finančni svetovalec

Tomaž Cirman sodeluje s Kompas Kapitalom od leta 2004. V obdobju od aprila 2007 do novembra 2010 je bil strateg na Telekomu Slovenije d.d. Njegove aktivnosti so vključevale nadzor in analize razvojnih priložnosti v CEE regiji, vodenje M&A transakcij in podporo pri poprevzemnih aktivnostih.

Tomaž ima več kot 15 let izkušenj s svetovanjem v poslovnih financah. Sodeloval in svetoval je pri več M&A transakcijah in projektih prestrukturiranja podjetij v CEE regiji na področju telekomunikacij, informacijske tehnologije, finančnih storitev, avtomobilske industrije in turizma.

Tomaž je diplomiral na Ekonomski fakulteti, Univerza v Ljubljani.